Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen 


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Sfeerverlichting

Tuinverlichting & Tuindecoratie

Janssen Tuinverlichtingen & Tuindecoratie heeft een -shop in a shop-, bij Theunissen Tuinhuisjes en biedt u een uitgebreid assortiment tuinverlichting van elk merk, onafhankelijk dus en kan daardoor verlichting leveren van elk merk, advies en kwaliteit voor een scherpe prijs. Indien gewenst is aanleg en advies aan huis is mogelijk.

Wij bieden u tevens waterornamenten voor elke tuin; van een terras waterornament tot zeer grote fonteinen, met of zonder aanleg. Ook luxe en unieke tuinbeelden van brons, marmer of natuursteen (sommige handmade) groot en klein. Maar ook in religieuze beelden en zonnewijzers hebben we een uitgebreide keuze (tot 180 cm hoog), van brons, messing en koper. Zoekt u iets speciaals voor u tuin, bel of mail ons en we zoeken het graag voor u uit.

Buitentuin/winkel:

Einsteinstraat 16, 6604 BW Wijchen
(Showroom Theunissen Tuinhuisjes)

Postadres:

Kraaienpoel 18, 6631 BT Horssen
Tel. 0487 - 54 21 37
Fax 0487 - 54 27 75

E-Mail: info@tuinverlichtingen.nl
Website: www.tuindeco-online.nl
Website: www.tuinverlichtingen.nl

Zowel functioneel als esthetisch
Functioneel is een verlichting waar je wat aan hebt. Je wilt niet op de tast de voordeur, de garage of het schuurtje vinden: je moet het kunnen zien. Functioneel is ook verlichting boven de tafel op het terras, wanneer je in de zomer 's avonds buiten zit. Verlichting van een (buiten)zwembad maakt ook dat je er vaker een verfrissende duik neemt. Kortom, er zijn nogal wat situaties denkbaar waar verlichting niet alleen functioneel, maar ook een teken van gastvrijheid en zorgzaamheid is.

Verlichting die een esthetisch genoegen schept, is geen pure onzin of luxe. Waarom zou je je alleen in huis omringen met dingen die mooi zijn? Een fraai aangelegde tuin hoort evenzeer tot het woongenot. Mooie dingen in de tuin - of het nu een karaktervolle boom of struik is of een ornament - verdienen het ook om in de schijnwerpers te worden gezet. Waarom zou je 's avonds vanuit de huiskamer in een donker gat willen kijken? Is de tuin het aanzien overdag waard, dan geldt dat ook wanneer het donker is. Het maanschijnsel is ontoereikend om alles wat de moeite waard is te accentueren. Verlichten dus.
Ga naar onze tuintips

Zie hier onze 10 voordelen

Onze houtbehandelingsproducten


Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.