Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen 


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Sfeer decoratie

Tuinverlichting & Tuindecoratie

Janssen Tuinverlichtingen & Tuindecoratie heeft een -shop in a shop-, bij Theunissen Tuinhuisjes en biedt u een uitgebreid assortiment tuinverlichting van elk merk, onafhankelijk dus en kan daardoor verlichting leveren van elk merk, advies en kwaliteit voor een scherpe prijs. Indien gewenst is aanleg en advies aan huis is mogelijk.

Wij bieden u tevens waterornamenten voor elke tuin; van een terras waterornament tot zeer grote fonteinen, met of zonder aanleg. Ook luxe en unieke tuinbeelden van brons, marmer of natuursteen (sommige handmade) groot en klein. Maar ook in religieuze beelden en zonnewijzers hebben we een uitgebreide keuze (tot 180 cm hoog), van brons, messing en koper. Zoekt u iets speciaals voor u tuin, bel of mail ons en we zoeken het graag voor u uit.

Buitentuin/winkel:

Einsteinstraat 16, 6604 BW Wijchen
(Showroom Theunissen Tuinhuisjes)

Postadres:

Kraaienpoel 18, 6631 BT Horssen
Tel. 0487 - 54 21 37
Fax 0487 - 54 27 75

E-Mail: info@tuinverlichtingen.nl
Website: www.tuindeco-online.nl
Website: www.tuinverlichtingen.nl
Ga naar onze tuintips

Zie hier onze 10 voordelen

Onze houtbehandelingsproducten


Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.